Hvor produceres kashmir-sweaters?

Forfatter: apr 24, 2014 Kategori: Produktion | ingen kommentar

En vigtig del af historien om en kashmir-sweater er det sted, hvor den bliver til. De fleste af dem produceres i Kina – hvor man forsøger at automatisere nogle produktionstrin og den resulterende vare opnå derfor ikke en sådan kvalitet som ved håndarbejde. Kashmir produkter fremstilles også i Europa – flest i Skotland, efterfulgt af Italien. 

Men produktionen i de europæiske lande bliver også delvist automatiseret. så hvorfra kommer den bedste kvalitet kashmir-sweatere?

De kommer fra et af de fattigste lande i verden, som alligevel skjuler en interessant naturrigdom. Der ligger det højeste bjerg i verden Mount Everest og de højeste bjerge i verden Himalaya.

Takket være bjergene er der gunstige forhold for indsamling og bearbejdning af kashmir. Jo større højde og hårdere frost, jo bedre udviklet pels har Kashmir-gederne. Der opnår man den højeste kvalitet kashmir-fibre.

Den rå kashmir bliver også behandlet på nepalesisk territorium . De bedste kashmir-sweatere kommer direkte fra Nepal. De fleste produktionsvirksomheder er koncentreret omkring hovedstaden Kathmandu.

Landet er præget af dyb fattigdom, lav læsefærdighed og høj arbejdsløshed. Størstedelen af den erhvervsaktive befolkning lever af landbrug eller bare produktionen af kashmir produkter. Foruden kashmir tøj produceres der også meget dyre kashmir tæpper.

Varerne i vores online butik Mahogany.dk kommer direkte fra Nepal. Vores fabrik beskæftiger de dygtigste vævere, der tilfører det håndvævede kashmir tøj færdigheder og erfaringer fra generationer af deres forfædre, der har vævet på samme måde gennem århundreder.

Tøjet er fremstillet i nøje overensstemmelse med de internationale konventioner. De strenge love for miljøbeskyttelse i de områder, hvor kashmir opnås og bearbejdes, overholdes. Hvert fremstillet produkt skal også have ASO free certifikat, der attesterer, at der ikke i produktionen anvendes farlige farvestoffer, der kan skade menneskers sundhed eller miljøet. Der overholder man også forbuddet mod børnearbejde, som ellers overtrædes i de asiatiske nabolande.

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

3612270531596

Kashmirsweater med 50% rabat?

Lad os lave en aftale. Hvis du giver os din mail-adresse, sender vi dig et link til det hemmelige udsalg på www.mahogany.dk, hvor du kan købe kasmirsweatere eller tørklæder til en uimodståelig pris :)

Tak! Udsalget kan du finde på www.mahogany.dk/udsalg/