Hvor mange tråde skal garnet i en sweater have?

Forfatter: apr 24, 2014 Kategori: Grundlæggende oplysninger | ingen kommentar

Når du køber kashmir (via internettet eller i en klassisk butik), kan du støde på en oplysning om antallet af tråde. Antallet af tråde i kashmir garnet er især vigtigt for sweatere. Det kan simpelthen opsummeres således, at jo flere tråde garnet til sweateren har, jo varmere er den. 

2-trådet – egnede til hele året

På vores breddegrader er de mest populære og bedst sælgende helt sikkert sweatere af to-trådet garn. De er billigere i forhold til flertrådede sweatere, fordi produktionen forbruger mindre materiale. Du kan bruge dem hele året og selv på de koldere dage sørger de for at holde dig varm.

Der er også to-trådede sweatere af den specielle „Duvet” kashmir – dette navn henviser til ekstra fin kashmir. Produkterne heraf er meget tynde og fine, bæres direkte på huden. Det er bogstaveligt talt en oplevelse at have „Duvet” kashmir på. De er også egnede til at bruge hele året.

4-trådet – til koldere dage

I koldere vejr er det bedre at tage kashmir-sweatere lavet af fire-trådet garn på. De er perfekte til efterår og det tidlige forår. De er meget varme og kan bæres uden en jakke/frakke.

6 eller flere tråde – beskytter mod frost

Kashmir-sweatere er flere gange varmere end sweatere af andre tekstiler. De er mere komfortable og giver dig mere bevægelsesfrihed. Ekstra varme sweatere med 6 eller flere trådet garn vil helt sikkert beskytte dig på de koldeste dage. I Danmark kan man også få sweaters af ti-trådet 100 % kashmir.

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

3612270531596

Kashmirsweater med 50% rabat?

Lad os lave en aftale. Hvis du giver os din mail-adresse, sender vi dig et link til det hemmelige udsalg på www.mahogany.dk, hvor du kan købe kasmirsweatere eller tørklæder til en uimodståelig pris :)

Tak! Udsalget kan du finde på www.mahogany.dk/udsalg/