Hvor kan man købe en kashmir-sweater?

Forfatter: apr 24, 2014 Kategori: Hvor man kan købe | ingen kommentar

Indtil for nylig var det temmelig svært at købe kashmir-sweaters i Danmark. Antallet af gode sælgere kunne tælles på en hånd. At finde en butik med kashmir var som at lede efter en nål i en høstak. Og der er som regel heller ikke nogen gevinst.

Der kan findes et par sweatere lavet af 100 % kashmir, men udvalget er meget begrænset. I butikkerne findes ofte kun et par sweatere, få farver, et lille udvalg af størrelser og få mønstre.

Det ideelle sted at købe kashmir tøj er blevet internettet. Siden 2014 har vi drevet online shoppen Mahogany.dk, der beskæftiger sig med netop at sælge de fineste kashmir produkter.

Køb via internettet har mange fordele. Du kan vælge fra vores meget brede udvalg af varer – mere end 100 forskellige herre og dame kashmir-sweatere og derudover meget tilbehør som kashmir-badekåber eller pashminaer.

Disse produkter kommer direkte fra Nepal, hvor de er håndlavet af de fineste kashmir-fibre.

Foruden det store antal af mønstre er der også et stort udvalg af farver og størrelser – alt fra XS til XXXL. Til vores kunder tilbyder vi også specielle tjenester, såsom syning af sweater i en valgt farve for et lille ekstra gebyr. På grund af et enormt lager har vi i de fleste tilfælde mulighed for at levere varerne på 5-7 arbejdsdage (afsendt fra butik i Slovakiet).

Køb via internettet har dog ulemper, især i tilfælde af tøj er der det problem, at du ikke kan røre og prøve varen i forvejen. Dette håndterer vi på to måder – i tilfælde af utilfredshed kan du returnere/bytte varer uden at der bliver stillet spørgsmål. Hvis du vil prøve varen før købet, kan du også besøge os i Nitra (efter forudgående aftale) og hente den i butikken.

Hvis du beslutter dig for at købe en kashmir-sweater, så vær omhyggelig. Kashmir er ikke det billigste materiale, derfor er det nødvendigt at holde øje med svindlere med falsk kashmir – der har været mange på det seneste. De præsenterer produkterne som “100 % kashmir”, men virkeligheden er imidlertid anderledes. Disse varer afslører sig ved, at sælgere tilbyder dem til en mistænkeligt lav pris.

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

3612270531596

Kashmirsweater med 50% rabat?

Lad os lave en aftale. Hvis du giver os din mail-adresse, sender vi dig et link til det hemmelige udsalg på www.mahogany.dk, hvor du kan købe kasmirsweatere eller tørklæder til en uimodståelig pris :)

Tak! Udsalget kan du finde på www.mahogany.dk/udsalg/