Falske kashmir-sweatere

Forfatter: apr 24, 2014 Kategori: Grundlæggende oplysninger | ingen kommentar

I dag er der et stort problem med bedragere på det europæiske marked for kashmir. Dette sker også med andre former for luksusvarer – priser på ægte produkter er høje og derfor kommer forfalskninger på markedet.

Ægte og falsk kashmir har kun en ting til fælles – de er fremstillet i Asien. For eksempel i Nepal er tøj vævet i hånden af kostbar kashmir, men i Indien er det produdceret i store mængder af syntetiske materialer. Derefter er produkterne mærket med 100 % kashmir” og udbudt til høje priser i Europa. Kvaliteten af de ægte produkter og forfalskningerne kan selvfølgelig ikke sammenlignes.

Dette problem angår især pashminaer. De tilbydes for eksempel på internettet, på det seneste navnlig på discount portaler til ekstremt lave priser – på grund af de høje produktionsomkostninger for ægte pashminaer er det tydeligt, at det er et bedrag.

Men dette gælder ikke bare for pashminaer. Vildledende oplysninger om produktets sammensætning kan også nogle gange ses på sweatere. Prisen er det mest mistænkelige. Netop på grund af de ovennævnte produktionsomkostninger er det ikke muligt at tilbyde en sweater lavet af 100 % kashmir til så bemærkelsesværdig lav pris.

Men man kan til tider finde interessant kashmir tøj i second hand-butikker. Med lidt held kan du støde på 100 % kashmir-sweater til en latterligt lav pris.

Investeringen i kashmir kan være høj, men bestemt fordelagtig. Husk, at med den rigtige pleje vil et kashmir produkt holde i mange år. Kashmir tøj ændrer ikke form, bevarer sin oprindelige farve og falmer ikke. Og det er endda muligt, at det en dag vil blive arvet af den næste generation.

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

3612270531596

Kashmirsweater med 50% rabat?

Lad os lave en aftale. Hvis du giver os din mail-adresse, sender vi dig et link til det hemmelige udsalg på www.mahogany.dk, hvor du kan købe kasmirsweatere eller tørklæder til en uimodståelig pris :)

Tak! Udsalget kan du finde på www.mahogany.dk/udsalg/